Home » Nieuws » VVGZ ook tijdens coronaperiode actief

VVGZ ook tijdens coronaperiode actief

VVGZ ook tijdens coronaperiode actief
Meenhuis

Deze weken zijn er volop activiteiten bij VVGZ. Na de succesvolle editie van de online Bingo vorige week, is momenteel het Online VVGZ FIFA21 toernooi in volle gang. Verder zijn ook de trainingen bij de jeugd weer hervat.

Online VVGZ FIFA21 toernooi
In verschillende poules werken zowel senioren, junioren als pupillen onderling wedstrijden af. De uitslagen worden via de app Tournify vastgelegd. In maar liefst 16 poules spelen de deelnemers tot en met 26 februari de poulewedstrijden. Daarna starten de knock-out rondes. Op zaterdag 27 maart vinden de finales plaats. Uiteraard worden de coronaregels gevolgd. Als versoepelingen het mogelijk maken kunnen deze finales – volgens de dan geldende coronaregels – in de kantine worden gespeeld.

Meetrainen bij VVGZ?
Na de vorstperiode zijn de trainingen in de verschillende leeftijdsgroepen weer hervat. Zo genieten de mini-pupillen bijvoorbeeld weer volop van de wekelijkse wedstrijdjes in hun eigen Champions League. Ben je op zoek naar een leuke club of wil je meetrainen? Stuur dan een mail naar jeugd@vvgz.nl en we nodigen je uit voor een aantal trainingen.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.