Home » Nieuws » Weekblad De Brug, Met elkaar… voor elkaar!

Weekblad De Brug, Met elkaar… voor elkaar!

Weekblad De Brug, Met elkaar… voor elkaar!
Meenhuis

Beste relatie en lezer van weekblad De Brug,

De gevolgen van het Coronavirus nemen hand over hand toe. Diverse bedrijfstakken w.o. de horeca zijn al nagenoeg stil komen te liggen. Maatregelen om verspreiding van het virus te vertragen nemen steeds grotere vormen aan.

Weekblad De Brug
Als nieuwsmedium voor Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam, Rijsoord, Zwijndrecht en Heerjansdam willen wij, zolang dit ook voor ons nog kan, een bijdrage leveren door ruimte in weekblad De Brug beschikbaar te stellen aan lokale ondernemers die in de problemen zijn gekomen door deze uitzonderlijke situatie.

Samen sterk!
Ook willen wij juist nu, in deze moeilijke tijd, blijven communiceren met onze lezers. Van diverse kanten ontstaan er initiatieven door lokale ondernemers om toch hun producten op een andere wijze aan de man te brengen. Als mediapartner van onze lokale ondernemers willen wij hen helpen door meer ruimte beschikbaar te stellen waar zij extra informatie kunnen verstrekken. Op deze manier blijven zij zichtbaar en kunnen zij hun klanten informeren.

Wij als uitgeverij De Brug willen graag met u meedenken en adviseren op het gebied van communicatie. Heeft u vragen of heeft u zelf een tip. bel ons op 078-6812733 of mail naar redactie@weekbladdebrug.nl

Bezorging
Zolang het kan blijven wij elke week met weekblad De Brug uitkomen. Juist in deze tijd wordt de huis-aan-huis krant geraadpleegd om te weten wat er speelt in onze gemeente en welke initiatieven er zijn. Tevens doen wij er alles aan om de krant op tijd te bezorgen. Uiteraard met de inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen!

Dagelijkse berichtgeving
Op onze website weekbladdebrug.nl zetten wij dagelijks lokaal nieuws omtrent nieuws vanuit de regio. Ook kunt u hier de online bladerversie van het weekblad bekijken.

Ook wij ondervinden gevolgen van de uitbraak van het Coronavirus maar staan klaar om onze lokale ondernemers te voorzien van advies of ze te helpen met commerciële oplossingen.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze bijzondere tijd en laten we elkaar helpen waar nodig!

Met vriendelijke groet,

Martin de Keizer,
directeur Xebius Media Groep & uitgeverij De brug b.v.

Weekblad De Brug.
met elkaar, voor elkaar

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.