Home » Nieuws » Welkom bij Natuur Geschikt

Welkom bij Natuur Geschikt

Welkom bij Natuur Geschikt

Op de voorpagina deze week: Natuur Geschikt. Op 1 oktober opende Anneline haar bloemenzaak in het winkelcentrum Hoog Ambacht. Na jaren ervaring in verschillende bloemenbranches, heeft ze zich gevestigd in het oude fietsenwinkelpand aan de buitenzijde.

‘’De winkel moet een beleving van de natuur zijn, de seizoenen kunnen ervaren tot in de kleine details. De herfst heeft namelijk veel te bieden, in zijn kleuring, geuren en materialen. Bessen takken, siervruchten, warme kleuren en een bosrijk gevoel. De onderneming zet zich in voor duurzaamheid, en Fairtrade . Dit kunt u terug zien in de product keuzes en manier van ondernemen. ’’ zo vertelt Anneline.

Voor een persoonlijk samengesteld bloemwerk of speciale planten soorten kunt u bij Natuur Geschikt terecht! Wij helpen u graag met een goed advies en verzorgen arrangementen op maat. Voor het kleurrijke boeket op tafel, romantisch boeket voor een huwelijksjubileum ,of om de buurvrouw te bedanken. Er wordt gewerkt met de mooiste bloemen waaronder grootbloemige rozen uit Ecuador en andere exclusieve bloemsoorten.

Bloemen maken iedere gelegenheid bijzonder en persoonlijk.
Voor bijzondere gelegenheden zoals Bruidswerk of Rouwwerk zoekt Natuur Geschikt met u mee naar het passende plaatje en sfeer. Tevens verzorgen wij bloemabonnementen aan huis! Een eigentijds bloem abonnement verzorgd in een passende vaas, naar smaak en budget aan te passen. Hierbij kunt u zelf aangeven wanneer u dit bezorgd wilt hebben. Zo kunt u ook een seizoens abonnement afsluiten en gegarandeerd heel de winter genieten van de juweeltjes uit de natuur. Bloemen op kantoor, voor op de ontvangstbalie. Of als u thuis werkt, denk dan aan een frisse plant voor een goed klimaat.
Maar ook voor zijde bloemen bent u bij ons aan het juiste adres. Ideeën genoeg! Tevens kunt u ook voor prachtige vazen terecht bij Natuur Geschikt, en helpen we u zoeken naar die ene bijzondere eyecatcher voor in huis. Er wordt veel aandacht besteedt aan Fairtrade, recycle of handgemaakte producten.

Nu anderhalve maand verder zegt Anneline: “Wat een enthousiasme hoor ik in de winkel! Erg mooi om te zien, hoe klanten kunnen genieten van de bijzondere bloemsoorten en alles wat de natuur op dit moment biedt! Wij helpen u graag persoonlijk, en bent u op zoek naar iets ? Kom gerust binnen, en stel u vraag! Wij staan voor kwaliteit en een goed advies, en bieden graag iets bijzonders. Welkom nu in kerstsfeer, wat zorgt voor mooie tijden met elkaar!”

Natuurlijk bezorgen wij ook, en kunnen bestellingen ook telefonisch worden doorgegeven.

Nieuwsgierig naar ons werk?
Volg ons op Instagram en
facebook @natuurgeschikt
U kunt ons vinden aan de buitenzijde van
Winkelcentrum Hoog Ambacht
Perengaarde 107,
3344 PR Hendrik-Ido-Ambacht
Tel: 078 3030288 of
mail: info@natuurgeschikt.nl

Vanwege de corona houden wij graag 1,5m afstand in de winkel met daarbij het mondkapje.
Heeft u een grotere bestelling? Geef deze bijtijds door, dan zorgen wij dat het klaar staat en kunnen we de doorstroming bevorderen. Bedankt hiervoor.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.