Home » Nieuws » Welkom op de KIDSCLUB

Welkom op de KIDSCLUB

Welkom op de KIDSCLUB

Iedere zondag- en woensdagmiddag is er van 14.30-16.00 uur Kidsclub in het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht. De deur gaat om 14.00 uur al open.

Wat is er te doen op de Kidsclub?
Op de Kidsclub is het vooral gezellig. Dat vinden we belangrijk. Voordat we echt beginnen, mag je altijd spelen met de spellen die in het Badhuis staan, zoals sjoelbak, biljart, tafelvoetbal, vier-op-een-rij. Gewoon chillen met je vrienden en vriendinnen kan natuurlijk ook. Rond half 3 beginnen we met een activiteit. Iedere keer bedenken we iets anders, zoals bijvoorbeeld: Bingo, speurtocht, filmmiddag met popcorn, knutselen, poffertjes bakken, cupcakes versieren of een spelletjesmiddag op het grasveld. Op zondagmiddag wordt er ook een (bijbel)verhaal verteld.

Door het jaar heen zijn er ook speciale activiteiten zoals een Vossenjacht, Talentenjacht, een Kerst-High-Tea of Paasbrunch.

Bijdrage voor materiaal, limonade en wat lekkers: woensdag € 1,- p.p., op zondag gratis (gesponsord).

Wat moet je nog meer weten? Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Elke week m.u.v. schoolvakanties en de maanden juli en augustus. Aan het eind van het seizoen een spetterend slaapfeest.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.