Home » Nieuws » Workshops bij Bloei

Workshops bij Bloei

Workshops bij Bloei
Meenhuis

Workshop: Maak een hangende kersttoef!

Met verschillende soorten kerstgroen, bessen en eucalyptus maak je een trendy toef om op te hangen. De toef komt op een ondergrond te hangen waardoor de muur schoon blijft. De toef droogt mooi in zodat je hier lang plezier van zult hebben! Voor alle ondergronden en materialen wordt gezorgd.

De workshop is op zaterdag 23 november aanstaande van 10.00 tot 12.00 uur in ontmoetingscentrum Emmastaete.

Het laatste moment om in te schrijven voor deze workshop is 17 november aanstaande. Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar, dus weer er snel bij! Voor meer informatie en inschrijven, www.bloeicursussen.nl.

Workshop: Ga huidveroudering tegen met gezichtsyoga!

Door dagelijks de spieren in het gezicht te trainen doormiddel van gezichtsyoga kun je een liftend effect bereiken. Door gezichtsyoga toe te passen help je je huid zo lang mogelijk jong te houden. Deze workshop bestaat uit een theoretisch deel. Hierin leer je o.a. welke factoren veroudering veroorzaken en hoe je dit met een gezonde levensstijl aan kunt pakken. In het praktische deel ga je leren hoe gezichtsyoga werkt. Na de workshop ben je klaargestoomd om zelf thuis met gezichtsyoga aan de slag te gaan!

Deze workshop is op dinsdag 26 november aanstaande van 19.00 tot 21.00 uur op de hoofdlocatie van Bloei.

Het laatste moment om in te schrijven voor deze workshop is 21 november aanstaande. Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar, dus weer er snel bij! Voor meer informatie en inschrijven, www.bloeicursussen.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.