Home » Nieuws » Zaterdag 15 september open dag op volkstuinpark Bakestein

Zaterdag 15 september open dag op volkstuinpark Bakestein

Zaterdag 15 september open dag op volkstuinpark Bakestein

Elk jaar gaan volkstuinders en hun familie twee maal aan de slag om het tuinenpark Bakestein op te knappen. Dat gebeurt dit najaar weer op zaterdag 15 september a.s. Het is dan een drukte van belang. Het seizoen is al weer bijna voorbij we gaan ons park dan ook weer winterklaar maken. Het is het zeker de moeite waard om op die dag het tuinenpark te komen bekijken.

Het park bevindt zich in Zwijndrecht en is onderdeel van sportpark Bakestein. Het ligt aan de Oude Stationsweg 7b. U kunt er rustig rondlopen en de diversiteit van ruim 100 volkstuinen bekijken. Het tuinenpark ligt aan de zuidkant van sportpark Bakestein. Het is het eenvoudigst te bereiken via de Jeroen Boschlaan, onder de Bakesteinpoort door en dan langs de spoorlijn, Heer Oudelandslaan en de Oude Stationsweg.

Er staan een paar tuinen te huur. Heeft u interesse om in de toekomst een volkstuin te huren? Kom rustig eens langs[WW1] om de tuinen te bekijken, Bent u op 15 – september niet in de gelegenheid, kom dan rustig op een andere dag, tot en met 31 oktober is het park is dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur vrij toegankelijk voor het publiek. Iedere zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur is de kantine open en is er iemand van het bestuur aanwezig die u informatie kan geven onder het genot van een kopje koffie of thee. of zie daarvoor de website www.amateurtuinenbakestein.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.