Home » Nieuws » Zaterdag 17 april: Woonbeurs De Volgerlanden

Zaterdag 17 april: Woonbeurs De Volgerlanden

Zaterdag 17 april: Woonbeurs De Volgerlanden
Meenhuis

Zaterdag 17 april is het zover en vindt de online Woonbeurs voor het dorpje De Straatjes in De Volgerlanden plaats. We zijn met Project De Volgerlanden met de laatste voorbereidingen voor de beurs bezig.

In Weekblad De Brug vind je deze week een uitneembare pagina met informatie over stands en timeslots van de live presentaties. Bekijk de spread hier.

Tijdens de Woonbeurs delen we informatie over koopwoningen, huurwoningen en zelfbouwkavels. Dat doen we in samenwerking met Blauwhoed, Gebroeders Blokland, BPD, Trivire en Rhiant. Makelaars Wisse en Van Spronsen zijn de makelaars voor de koopwoningen.

Hier-In-Ambacht
Naast het aanbod van woningen en zelfbouwkavels vind je op de Woonbeurs ook het aanbod van winkels en bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht. De afgelopen week deelden we de filmpjes van Ijssalon Sophia, Cascade en Maarten Makelaardij en ook de actie van stichting Made-In-Ambacht.

Ben je benieuwd naar wat zij te vertellen hebben? Kijk op het Youtube-kanaal van Hier-In-Ambacht. Wil jij met je winkel, bedrijf of vereniging ook je filmpje delen? Dat kan ook nog steeds! De link en meer informatie kun je vinden via www.hier-in-ambacht.nl.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.