Home » Nieuws » Zomertoppers Hi5Ambacht in heel Ambacht

Zomertoppers Hi5Ambacht in heel Ambacht

Zomertoppers Hi5Ambacht  in heel Ambacht
Meenhuis

Deze zomervakantie zal anders zijn dan anders. Maar kinderen hoeven in ieder geval niet stil te zitten! Heel de vakantie worden er namelijk door Hi5Ambacht activiteiten georganiseerd op verschillende locaties in Hendrik-Ido-Ambacht.

Week 32 – thema Nederland
Maandag 3 augustus tot en met donderdag 6 augustus staat helemaal in het teken van vakantieland Nederland, want zeker dit jaar houden we vaker vakantie in eigen land!

We hebben allerlei verschillende oud-hollandse spelletjes klaar staan, zoals sjoelen, zaklopen, spijkerpoepen en nog veel meer. Ook zijn er een aantal typische Nederlandse sporten die gedaan kunnen worden. Genoeg voor alle kinderen om zich de gehele ochtend of middag te vermaken! We zien de kinderen dan ook graag op één van onderstaande momenten.

4 dagen op 4 verschillende locaties
Maandag kan er op IFC gesport worden, dinsdag op locatie Volgerlanden en donderdag op locatie Jeugdspeelpark. Iedere dag zijn er activiteiten om de volgende tijdstippen:
09:00 – 10:00 uur: Kleuters
10:30 – 12:30 uur: groep 3 t/m 8
13:30 – 15:30 uur: groep 3 t/m 8

Speciale cultuurochtend
Ook is er op woensdag 5 augustus weer een speciale cultuurochtend. 5 augustus staat deze helemaal in het teken van beeldende kunst. Op deze speciale ochtend kunnen kinderen zich inschrijven op hun eigen leeftijdsgroep, in deze groep nemen ze deel aan drie verschillende workshops; handletteren, kleien en tekenen.

Let op: voor alle dagen is van te voren inschrijven verplicht, dat kan via; www.hi5ambacht.nl
Hi5Ambacht wordt mede mogelijk gemaakt door de landelijke brede regeling combinatiefuncties.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.