Home » Nieuws » Zomerweken in Het Badhuis

Zomerweken in Het Badhuis

Zomerweken in Het Badhuis

De zomervakantie staat voor de deur en veel mensen trekken erop uit. Voor degenen die thuis zijn of blijven is Het Badhuis de hele vakantie open en bieden we een programma aan dat afwijkt van de normale activiteiten. We vinden het leuk om veel mensen welkom te heten en te ontmoeten in de huiskamer van wijk Centrum.

Daarnaast komt u ons ook tegen in de wijk. Twee keer per week kunt u de Badhuis-koffiekar in de wijk vinden op verschillende locaties. Is de kar bij je in de buurt of zie je hem ergens staan? Kom langs voor gratis koffie/thee/limonade en een praatje of spelletje. Op donderdag 22 juli staat de koffiekar van 9.00 tot 11.30 uur bij het station.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar
De woensdag in de vakantie is gereserveerd voor de kinderen. Kom op woensdag 21 juli meedoen met een Oud-Hollandse spelletjeswedstrijd van 14.00 tot 16.00 uur – Kosten: € 1,00. We spelen heel veel spelletjes die jullie opa en oma vroeger ook deden en maken daar een prachtig wedstrijdparcours van.

Social media voor senioren
Tijdens de koffie-inloop op vrijdag 23 juli van 10.00 tot 12.00 uur geven we informatie over social media voor senioren. Herken je dit? Je hebt een leuke foto of filmpje gemaakt en wil deze op Facebook plaatsen of via WhatsApp doorsturen naar de (klein)kinderen. Maar het lukt niet. Hoe krijg ik dat voor elkaar? Voor al je vragen over multimedia, kom langs met je mobiel of tablet en je leert hoe je dit voor elkaar krijgt. Toegang is gratis, tegen betaling is er koffie of thee.

Mama & baby vraagbaak
Tijdens de koffie-inloop op vrijdag 30 juli van 10.00 tot 12.00 uur zijn (a.s.) moeders met baby’s welkom. Ben jij zwanger of heb je kinderen van 0 tot 2 jaar? En lijkt het je leuk om met andere moeders ervaringen uit te wisselen? Kom dan met je kind(eren) naar Het Badhuis. Marieke is aanwezig, die kan jullie alles vertellen over: babymassage, borstvoeding, draagdoeken, babytaal, enz. Voor de grotere kinderen staat het springkussen (met toezicht klaar) en is er opvang. Kosten € 2,50 voor moeder en kind(eren) incl. koffie en wat lekkers.

Veel activiteiten zijn gratis, soms vragen we een kleine bijdrage. De activiteiten zijn vrij toegankelijk, bij een aantal activiteiten is het wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt. Tijdens de activiteiten zijn consumpties te koop.

Bekijk alle activiteiten op onze website:
www.hetbadhuis-zwijndrecht.nl. Het Badhuis vind je aan Prins Hendrikstraat 2 in Zwijndrecht, tel. 078 7850503.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.