Afbeelding
Foto: Kyra Meenhuis

Mijn naam is Kyra Meenhuis en ik ben jouw personal trainer en fitness coach!

H.I.Ambacht - Met al een aantal jaar ervaring in de topsport en met mijn militaire achtergrond bij Defensie, ben ik voor mezelf begonnen in 2021. 

Mensen begeleiden en beter worden in hun eigen niveau vind ik super!

De afgelopen jaren is gezondheid een belangrijk thema geworden in onze samenleving. Niet alleen sport en voeding, maar ook aspecten zoals slaap, mindset en andere psychologische gedragsveranderingen. Daarin ga ik je allemaal begeleiden.

Ik bied bootcamp aan in het Baxpark in H.I.Ambacht. Dit zijn leuke en intensieve trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Je kan op je eigen niveau meedoen waardoor het voor iedereen een uitdaging is. De groepen variëren van jong en oud, iedereen is welkom! Ons doel is om de grootste bootcampclub te worden! Doe je mee?

Daarnaast bied ik ook personal training aan. Hierin krijg je 1 op 1 begeleiding in sport, voeding en gezondheid. Jouw doelen staan centraal hierin en in de gym gaan we deze doelen halen! Een personal trainer is een investering op jouw gezondheid. Uren lang trainen zonder resultaat is zonde! We kunnen dit samen doen! Ik heb er vertrouwen in!

Enerzijds ben ik de gedisciplineerde militaire instructeur die hard kan zijn, maar ook de toegankelijke en laagdrempelige Kyra waarmee je alles kan bespreken. Ik ben dus meer dan alleen een personal trainer. Ik ben jouw vriendin die HUMOR, DAADKRACHT & KENNIS biedt in de trainingen.

Website: https://outdoor-crosstraining.nl/

Instagram: Kyra.coaching

Facebook: Kyra Meenhuis – Sport, Voeding & Gezondheid

Afbeelding