Rare zaalouverture DVS

H.I.Ambacht - Afgelopen zaterdag ging de korfbalcompetitie dan toch van start voor het Ambachtse DVS’69. Het was voor veel teams van DVS echter geen succesvolle, met louter verliespartijen. En zelfs een team dat geheel niet in actie kwam…

DVS-2 opende de competitie tegen ALO-2. De eerste helft ging gelijk op. Het was de verdienste van de thuisploeg dat ze veel op balbezit speelde en door de lange aanvallen vanzelf de doelpunten vielen. Toch liet DVS zich niet de kaas van het brood eten. Hoewel DVS na rust toch vier goals achter kwam, knokte de ploeg zicht terug in de wedstrijd en wist het nog bijna een punt te pakken: 16-15 verlies.

De hoofdmacht van DVS’69 speelde niet tegen ALO-1, door een fout in de programmering van de zaal in Den Haag! De wedstrijddatun zal nader bepaald worden. Enig voordeel voor DVS is dat het dan komende zaterdag de competitie aanvangt met een thuiswedstrijd tegen KCR, aanvang 20.50 uur in De Ridderhal, Hendrik-Ido-Ambacht . Voorafgaand aan dat duel zal DVS-2 meteen trachten het eerder genoemde smadelijke verlies te compenseren met een overwinning. Dat moet dan gebeuren tegen Excelsior-4 (19.40 uur).