Afbeelding
Foto:

Ambacht Thuis op de mat!

H.I.Ambacht - Welke stichtingen en verenigingen vind je allemaal in Hendrik-Ido-Ambacht en wat doen de vrijwilligers daar? In het gemeentemagazine Ambacht Thuis laten we ze graag aan het woord.

Vorig jaar verscheen voor het eerst Thuis in Hendrik-Ido-Ambacht, een nieuw versie van de gedateerde gemeentegids, nu uitgegeven door drie Ambachtse ondernemers. Dit jaar hebben we niet alleen de naam iets veranderd en ingekort, we kozen ook voor het nieuwe formaat om zo efficiënt mogelijk met papier om te gaan. En wat vind je van de cover? Herken jij alle Ambachtse verwijzingen? 

Naast de uitlichting van diverse vrijwilligers, laten we onder andere het college van burgemeester en wethouders én de nieuwe gemeentesecretaris aan het woord. Ken jij alle nieuwe raadsleden al? We stellen ze graag aan je voor. Daarnaast vind je vertrouwd weer de adressen van alle verenigingen en stichtingen. Hoewel wij ons uiterste best hebben gedaan om alles te controleren, kan het voorkomen dat er een onjuistheid is ingeslopen. Laat het ons dan vooral weten op info@ambachtthuis.nl. Je kunt ons ook mailen met suggesties; we horen graag wat de Ambachtse inwoners in de volgende editie willen lezen.

Maar dan lopen we op de zaken vooruit. We wensen je eerst veel leesplezier met deze editie van Ambacht Thuis.