Afbeelding

Planten- en advieswinkel ‘Groene Chaos’

Lokaal

19 januari opende ‘Groene Chaos’ de deuren. Een planten- en advieswinkel verborgen in de pracht van Ambacht, tegenover de Nederlands hervormde dorpskerk. Aan de Dorpsstraat 104b kan je bij Groene Chaos terecht voor alles wat met planten te maken heeft.

Eigenaresse Desiree heeft al jarenlang ervaring als bloemist, maar is nu echt specifiek op planten gericht. Op het moment dat je binnenkomt staan alle planten gepresenteerd in mix van kleur en industrieel. Je ervaart een echt mini junglegevoel. Je kunt er terecht voor stylingsadvies, verzorgingsadvies, workshops, verkoop van planten, potten, potgrond, verzorgingsproducten en alles wat met planten te maken heeft. Tevens is er ruime gelegenheid voor een workshop of kinderfeestje.

In februari starten de workshops waarvan de voorbeelden op insta en facebook komen te staan, maar ook in de winkel. Kom gerust langs voor meer informatie.

U kunt in de winkel terecht, maar we komen ook graag bij u aan huis voor het geven van advies en bezorging.
Tot snel bij...

Groene Chaos
Dorpsstraat 104b
3342 BD Hendrik-Ido-Ambacht
078-7858077

Wij zijn open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00. Winkelen buiten openingstijden is mogelijk, neem gerust contact op voor meer informatie.

Groene_chaos