Afbeelding

Asieldier van de week

Lokaal

Max is een boomer van een jaar jong. Hij is afgestaan vanwege zijn dominante gedrag. Max is ontzettend lief, maar is ook een klein draakje. Wanneer hij een vinger krijgt neemt hij meteen je hele hand. Daarom zoeken we voor deze leukerd een consequente baas die Max veel duidelijkheid geeft! Duidelijke regels en grenzen zullen hem zeker helpen.

Max vindt het buiten lastig om netjes mee te lopen, hij reageert heftig op andere honden wanneer hij aan de riem loopt. Hiervoor heeft hij training nodig.

Ook in huis kan hij, wanneer hij een andere hond voorbij ziet lopen, erg heftig reageren.

Kortom is Max een scheet van een hond, maar niet geschikt voor iedereen. Iemand met ervaring, of in ieder geval de motivatie om met hem te gaan trainen, is een must!

Bent u op zoek naar een lief, klein maatje, maar ook een hond om mee aan de slag te gaan? Dan is Max misschien wel wat u zoek!
Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Max of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga voor meer informatie naar:
https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/.