Afbeelding
Foto:

J-E woon Beleving al 25 jaar een begrip

Zwijndrecht - Erika is begonnen al bejaardenverzorgende en Johan als onderhoudstimmerman. Door het zware werk in de zorg moest Erika haar liefde voor de zorg opgeven. Ze kwam in de detailhandel terecht en heeft daarna in twee diverse winkels ervaring opgedaan als winkelmedewerker. Hier kwam ze in aanraking met woningstoffering en besloot ze een opleiding binnenhuisadvies te gaan volgen. Half 1998 heeft ze gesolliciteerd bij woninginrichting De Wilg, die een filiaalin Papendrecht en Zwijndrecht hadden. In Zwijndrecht ging er een verkoper met pensioen ging, dus werd ze aangenomen voor locatie Zwijndrecht. 

De start
Johan en Erika hadden al jaren een droom om een eigen zaak te beginnen en die is in 1998 werkelijkheid geworden. We kregen de mogelijkheid om De Wilg woninginrichting aan het Maasplein 65 over te nemen. Daar hoefde ze niet lang over na te denken.
Johan, die inmiddels bij Europa parket werkte, bleef de eerste anderhalf jaar daar in dienst. Daarna kwam hij fulltime in de eigen zaak te staan. Na anderhalf jaar zijn ze verhuisd naar Maasplein 86 waar ze tot op heden nog steeds te vinden zijn.

Eigen uitstraling
Johan en Erika wilde een eigen gezicht in de winkel. Daarom werd de huidige winkel omgetoverd naar een eigentijdse winkel. Door de jaren heen werd de winkel naar de huidige tijd aangepast. Inmiddels bouwde ze in de loop der jaren ook een vaste klantenkring op. Het leuke hiervan is dat nu de kinderen ook hen ons klant zijn. 

J-E woon Beleving
Johan en Erika hebben liefde voor het vak. Wat ons bijzonder maakt is dat zij de klant een optimale woonbeleving willen laten ervaren. Ze kunnen uw woning voorzien van vloer- raam en muurbekleding. Ze bieden veel leuke accessoires, zowel nieuw als met een knipoog naar het verleden. een uniek accessoires in uw woning is altijd goed. Het maakt niet uit welke smaak u heeft, hier staan uw wensen en ideeën centraal. Naast de stoffering in uw huis, bieden zij ook de mogelijkheid aan voor compleet binnenhuisadvies. Er zijn diverse mogelijkheden. Kijk op hun website naar de mogelijkheden. Johan en Erika hebben oog voor detail maar minstens zoveel aandacht voor uw vragen en wensen.

Producten
De soorten producten zijn onderverdeel in de volgende categorieën:
Vloeren; Laminaat – PVC – Houten vloeren –
Vinyl – Tapijt – Karpetten.
Ramen; Gordijnen – Inbetweens – Vitrage – Vouwgordijnen –Binnen zonwering.
Muren;   Behang.

25 jarig jubileum
25 jaar! Daar willen ze natuurlijk een feestje van maken. Daarom zijn er diverse acties. Deze acties worden duidelijk aangegeven in de etalages. Tevens op zijn deze acties ook te vinden op hun website en sociale media. De eerste actie gaat in op 1 maart en duurt tot en met 30 april. 

Openingstijden.
Dinsdag t/m Vrijdag van 10 uur tot 17 uur.
Zaterdag van 10 uur tot 16 uur

Maasplein 86, 3331 LC Zwijndrecht
Tel: 078 - 68 22 600
www.je-woonbeleving.nl

info@je-woonbeleving.nl

Afbeelding