Kom zingen bij popkoor Join in

Rijsoord - Op woensdag 15 maart organiseert popkoor Join in een open avond. Hou je van zingen en vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Kom dan zeker langs!

Het koor bestaat bijna zeven jaar, maar na een doorstart vanaf juni vorig jaar onder de naam popkoor Join in. Iedere woensdagavond wordt gerepeteerd in het bezoekerscentrum van het Waalbos in Ridderkerk-Rijsoord. Het koor staat onder leiding van dirigent Thijs Krijgsman. Thijs studeert aan het conservatorium, leidt drie koren en staat als docent voor de klas.  Het repertoire van het koor bestaat voornamelijk uit hedendaagjes popliedjes, maar ook de echte klassiekers zoals die van ABBA ontbreken niet. Er wordt driestemmig gezongen en gewerkt met bladmuziek en muziekbanden (en dat is niet zo moeilijk als het klinkt). De 22 koorleden zingen ieder in een eigen stemgroep (sopraan, alt, bas/tenor).

In het koor is plek voor nieuwe leden. Gezelligheid staat voorop, auditie doen om lid te worden is dan ook niet nodig. Kom kijken of zing met ons mee op 15 maart. De koffie staat voor je klaar! Aanmelden hoeft niet, maar mag wel. Je kunt je aanmelden op popkoorjoinin@gmail.com. Wil je vooraf meer informatie of heb je een vraag, dan kun je ook telefonisch contact opnemen met de secretaris, Mignon Bestebreurtje op (06) 51 16 54 09.