Bolidt Inner Circle Run / Wisse Kids Run 2023

H.I.Ambacht - Vorig jaar mochten we weer, na twee jaar, onze super leuke loop organiseren. Een feestje voor alle deelnemende schoolkinderen, bedreven en startende lopers en bedrijven die er een sportief team event van maken. Allemaal wat onwennig maar wat waren we blij om deel te nemen. Als organisatie super trots dat we toch alle partijen weer aan boord konden krijgen en houden!

Op 15 juni 2023 gaan we er weer voor. De scholen worden benaderd, de loop aangemeld en de trainingen gaan van start. Ons parcours is gecertificeerd dus ook de echte profs kunnen hun prestaties weer vastleggen. We gaan er een super dag van maken en hopen op goed gezinde weergoden.

U zult begrijpen dat de hele organisatie niet vanzelf gaat. Daarom kunnen we altijd veel handen gebruiken op de dag zelf. Wilt u meehelpen om deze dag geslaagd te maken, meld u dan aan als vrijwilliger. U kunt dit doen door https://www.innercirclerun.nl/vrijwilligers/vrijwilliger-worden/ deze link te volgen en het aanmeld formulier in te vullen.

Ook willen we de bedrijvenloop onder de aandacht brengen. Heeft u collega’s met wie u wilt meedoen, meld u dan ook aan als bedrijventeam. We dagen u uit voor een gezellige loop met collega’s voor de 5 km. Aanmelden kan via deze link https://www.innercirclerun.nl/bedrijven/bedrijvenrun/

Begin maart zal de inschrijving geopend worden dus hou de berichtgeving in de gaten via De Brug, Social Media en de website.

Wij hopen op een grote deelname van de schoolkinderen, individuele lopers en bedrijventeams. Dus hardloopschoenen uit de kast en de buitenlucht in.

Veel plezier met de voorbereidingen en we zien u graag aan de start als loper, vrijwilliger of als fan van de deelnemers.

Team Bolidt Inner Circle Run