Seniorenbiljartclub Schildman

H.I.Ambacht - Wij zoeken nog leden voor onze biljartclub. Of u nu wel of niet kunt biljarten is minder belangrijk. Belangrijker vinden wij de gezelligheid om met elkaar naar het spel te kijken en zelf te beoefenen. Wij spelen in het oude jeugdhonk van voetbalclub IFC.

Elke maandagmiddag en donderdagmiddag spelen wij onderling in competitieverband. Er worden 2 soorten spellen gespeeld namelijk libre en bandstoten. Per middag zijn er ongeveer 26 leden aanwezig die onder het genot van een kopje koffie of iets dergelijks zitten te kletsen en naar het biljarten kijken totdat ze zelf aan de beurt zijn om te spelen. Ook voor uitbreiding van uw sociale contacten is dit een uitermate geschikte gelegenheid.

Wij zijn vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig. U bent dan ook van harte welkom om zelf eens te komen kijken en de sfeer te proeven.

Ook spelen wij met 3 teams in de regio. We spelen dan tegen teams in Alblasserdam en in Ridderkerk. Een team bestaat uit 5 spelers en die spelen uit- en thuiswedstrijden.

Mocht u nadere informatie willen dan kunt u telefonisch contact opnemen met Kees Huijsdens via nr, 06-24246159, maar het liefst zien wij u persoonlijk op een van de middagen.