Afbeelding
Foto:

Nog één keer Presentatie Winkeltjes van Rezoord in De IJsvogel

Rijsoord - Omdat de zaal twee keer helemaal vol was, waardoor we mensen teleur hebben moeten stellen, zal de vertelmiddag nog één keer herhaald worden op zaterdag 18 maart. Het programma begint om 14:00 uur met een korte pauze rond 15:00 uur en eindigt om 16:00 uur en de toegang is gratis.

Tijdens deze bijeenkomst zullen “oudere kraaien” als vertellers hun herinneringen ophalen bij de foto’s en filmpjes van de Winkeltjes van Rezoord. De vertellers zullen ook weer een beroep doen op de bezoekers om hun eigen verhalen en anekdotes te delen zodat het weer een gezellige en interactieve middag wordt voor iedereen.

Op zondag 19 maart is de expositie dan voor het laatst nog te zien. Dan wordt de zaal vrijgemaakt voor de jeugd. Maandagmiddag 20 maart is er een Breede School activiteit. Op woensdagmiddag 22 maart komt er om 14:00 uur een poppenspeler in de IJsvogel. Kinderen zijn van harte welkom om samen met hun vader, moeder, opa of oma te komen kijken. Toegang en een beker water of siroop is gratis.

Voor bezoekers die met de auto komen graag parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van het Waalbos. Fietsen kunnen bij het bezoekerscentrum gestald worden. De zaal is ook toegankelijk met een rolstoel of rollator. Bezoekerscentrum de IJsvogel is aan de Waalweg 9a in Ridderkerk, naast de Rijsoordsemolen. www.bezoekerscentrumwaalbos.nl
Wat is er nog meer te doen in de IJsvogel:

In het weekend van 22/23 april is Bezoekerscentrum de IJsvogel clusterlocatie voor de Kunstroute gedurende de hele maand april zullen Ridderkerkse kunstenaars in de IJsvogel exposeren.

Op dinsdag 28 maart organiseert Staats Bosbeheer een inloopmiddag/avond over de geluidswal voor Kijfhoek van 16:00 tot 20:00 uur.

In mei wordt het 200 jarig bestaan van de Rijsoordse Molen gevierd.