Afbeelding
Foto:

Afrikaans trommelen in Wijkcentrum het Klankbord

Zwijndrecht - Vind jij die Afrikaanse trommels ook zo gaaf klinken? En heb je er altijd al eens op willen spelen? Dan is nu het moment! Dununba start op dinsdag 4 april 2023 een nieuwe beginnerscursus djembé in Zwijndrecht.

Een djembé is een trommel die in West-Afrika al eeuwen wordt bespeeld. In de beginnerscursus leer je spelen op dit bijzondere instrument. De lessen vinden elke dinsdagavond plaats (m.u.v. de schoolvakanties) van 21.00 – 22.00 in Wijkcentrum het Klankbord in Zwijndrecht. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen die nog geen ervaring hebben met djembéspelen. Naast djembé, leer je ook spelen op de doundouns. Dit zijn grote Afrikaanse bastrommels die met stokken worden bespeeld.

Dununba verzorgt al meer dan 15 jaar djembélessen in Zwijndrecht. Inmiddels is het djembéspelen voor veel inwoners van Zwijndrecht en omstreken niet meer weg te denken uit hun leven. En dat is niet zo gek, want djembéspelen is ontspannend, superleuk en geeft tegelijkertijd weer nieuwe energie!
De lessen worden gegeven door Niels Fleurke. Hij speelt ruim 25 jaar djembé en heeft diverse studiereizen gemaakt naar West-Afrika. Hij geeft de lessen met veel passie en enthousiasme.

Lijkt het je leuk om te leren djembéspelen in een gezellige en ontspannen sfeer? Geef je dan snel op voor de nieuwe beginnerscursus die start op 4 april. Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@dununba.nl of telefonisch via 078-6259409. Voor meer informatie over de lessen zie www.dununba.nl.

Afbeelding