Afbeelding
Foto: Rob de Bruijn

Belly Button op dreef bij Boven.live!

H.I.Ambacht - Op een normaal gesproken rustige zondagmiddag in Hendrik-Ido-Ambacht speelde Belly Button afgelopen zondag 12 maart voor een bomvol Boven.live in de Cascade. Met meer dan 140 bezoekers moest er dit keer worden uitgeweken naar de grotere Xebius zaal van de Cascade. Dit vijftal weet zijn publiek het ene bekende nummer na het andere voor te schotelen en de middag tot een hoogtepunt te brengen. Met gastmuzikant Evert Sybesma op mondharmonica en met nummers van The Beatles, Diana Ross, Pink Floyd, The Trammps, Rolling Stones, Dire Straits, Chic, Aretha Franklin, Sister Sledge en nog veel meer bracht het publiek naar vervlogen tijden. 

De gasten genoten niet alleen van het gevarieerde repertoire maar ook voor deze gelegenheid gebrouwen Belly Button Blond Bier. Zeg nou zelf, welke band heeft zijn eigen bier..? 

Deze muzikanten genieten al jaren een goede reputatie en weet van ieder optreden weer een feestje te maken met hun enthousiasme en heerlijk gevarieerde muziek. In de Cascade en bij Boven.live behoren ze dan ook al jaren tot de vaste line-up. Hieruit blijkt toch ook maar weer dat er in Hendrik-Ido-Ambacht plaats is voor een muzikaal grandcafé zoals “Boven.live” waar je op een ontspannende manier een gezellig glaasje kunt drinken of een dansje kunt wagen op een zondagmiddag. 

De band bestaat uit zangeres Carmen Monteiro, zanger/gitarist Jan Hoogstad, drummer Fred de Rijke, solo gitarist John Heymen en bassist Martin Pupella, licht en geluid Willem Eekhof.
Foto: Rob de Bruijn