Afbeelding
Foto:

Welkom bij de club: TourClub Ambacht!

H.I.Ambacht - April staat bij TourClub Ambacht in het teken van de seizoenstart. Gelijker tijd organiseert de NTFU (Nederlandse Tour Fiets Unie) een actie ‘Welkom op de Club’, tijdens deze actie kunnen potentiële leden kennismaken bij deelnemende clubs.

Bij TourClub Ambacht trekken we met z’n allen erop uit, op de zaterdagochtend en op de woensdagavond. Samen genieten, want fietsen is leuk maar in groepsverband nog veel leuker. Ondertussen kletsen we over van alles en nog wat. Maar ook, niet in je eentje tegen de wind in stoempen, of zonder hulp met pech staan. Bij TourClub Ambacht rijden we in vier groepen met verschillende snelheden, er is dus altijd wel een groep waar je je thuisvoet: Bij TourClub Ambacht is het samen uit, samen thuis!

Vanaf dit seizoen rijden we in een nieuw tenue, mede door de vele sponsors rijden de leden tegen een supervoordelige prijs de komende drie jaar er fantastisch bij!

Wil je beter, veiliger en gezelliger fietsen? Fiets dan eens met ons mee en ontdek of het wat voor je is. Je bent van harte welkom!

Club locatie:
Reeweg 89
3343 LG Hendrik-Ido-Ambacht

www.tourclubambacht.nl
info@tourclubambacht.nl

Afbeelding
Afbeelding