Een impressie van één van de woningen
Een impressie van één van de woningen Foto:

Nieuwbouw in Land van ‘t Hoff

Sliedrecht - Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar de kale bouwgrond aan de Lindtsebenedendijk wordt straks een levendige woonbuurt. Omgeven door groen, met alle voorzieningen in de buurt en een goede uitvalsweg naar grote steden wordt nieuwbouwproject Land van ’t Hoff de ideale buurt voor gezinnen die rustig willen wonen in de Randstad. ABB Bouwgroep ontwikkelt zevenendertig huizen die van alle gemakken zijn voorzien. Makelaar Gijs Roos van Bremavo is samen met zijn collega Christiaan de Visser en Diana Liebeek, verkoopmanager van ABB, op de bouwlocatie van Land van ‘t Hoff om te kijken naar de voorbereidingen van de bouw. 

Land van ’t Hoff wordt ontwikkelt op een locatie met een rijke historie. Op de locatie achter de oude boerderij verschijnen diverse eengezinshuizen waarin de authentieke elementen van de boerderij terugkomen. “De huizen die we aanbieden hebben allemaal energielabel A+++”, vertelt Christiaan de Visser. “Ze zijn dus goed geïsoleerd, hebben vloerverwarming en -koeling en zijn voorzien van een lucht-waterwarmtepomp. Daarnaast is het huis aan te passen met verschillende opties, zoals wel of geen uitbouw of dakkapel. “ 

Omdat de huizen in een hofje gebouwd worden, ontstaat er een buurt in een bestaande woonwijk. “Land van ’t Hoff ligt in een bestaande woonwijk Kort Ambacht”, legt makelaar Gijs Roos uit. “Een gemoedelijke woonwijk met alle voorzieningen zoals een supermarkt en scholen in de buurt. Dat betekent een gloednieuw en energiezuinig huis, maar met alle gemakken van de bestaande woonwijk.” 

Ook de centrale ligging in de regio is een groot pluspunt. “Vanuit Land van ’t Hoff ben je binnen enkele minuten met de auto op de A16”, vervolgt Roos. “En vanuit daar kun je richting Rotterdam, Dordrecht of één van de andere grotere steden. Maar ook de verbinding met het openbaar vervoer is hier goed geregeld. Het NS-station ligt op een paar minuten fietsen.” 

Wonen in Land van ’t Hoff is letterlijk en figuurlijk groen wonen. “Als je de wijk straks binnenrijd, is deze overwegend groen”, vertelt Liebeek. “Er is in het ontwerp rekening gehouden met een binnenplaats met een wadi, dat is een natuurlijk groene greppel. Heerlijk voor kinderen om in te ravotten. Bij de huizen wordt ook groen aangeplant en er worden veel bomen geplant. Een aantal huizen heeft de achtertuin aan het water. Hoe leuk is dat straks? Eendjes voeren vanuit je achtertuin!” 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Tijdens de open huizen dag op zaterdag 1 april is Makelaarskantoor Bremavo geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Daar staat makelaar Gijs Roos klaar om iedereen die interesse of vragen heeft over Land van ’t Hoff te woord te staan. 

Ook is het op deze dag mogelijk om een (vergelijkbaar) huis van binnen te bekijken. “Eenmalig openen wij de deuren van een huis dat nog in aanbouw is”, aldus Liebeek. “ABB ontwikkelt verschillende nieuwbouwprojecten in de regio en toevallig bouwen wij momenteel vergelijkbare eengezinshuizen in Dordrecht. Geïnteresseerden mogen op 1 april in één van die huizen binnenkijken. Zo krijgen ze een goed beeld van de huizen die we gaan bouwen in Land van ’t Hoff.” 

Kom dus zaterdag 1 april tussen 10.00 en 12.00 uur langs bij Makelaarskantoor Bremavo of op de bouwlocatie tussen 12.30 en 13.30 uur: Amstelwijk Park, Laan van Londen 1800 in Dordrecht. We zien u graag!

Meer informatie:
landvanthoff.nl/openhuis

Afbeelding
Afbeelding