Het hele team zal het allerbeste uit je tevoorschijn halen.
Het hele team zal het allerbeste uit je tevoorschijn halen. Foto:

I AM Loved lanceert interkerkelijke Bijbelschool in H.I.Ambacht

H.I.Ambacht - Het ontdekken van jouw unieke bestemming en vandaaruit herleving brengen in jouw omgeving is het doel van de nieuwe Bijbelschool van I AM Loved. Deze Bijbelschool is een unieke kans om een krachtig en levensveranderend fundament in jouw leven te ontvangen.  

De belangrijkste speerpunten van de nieuwe school zijn het leren leven als discipel van Jezus en het vinden van jouw unieke roeping en bestemming. Iedereen is verschillend, daarom is het uitdagend en van belang om jouw eigen bestemming te ontdekken en te weten waar jij tot je recht komt. Het is tijd om op te staan in kracht en gehoorzaamheid, zonder compromis en vanuit Zijn kracht, genade en liefde.

Wie geven er les?
De school bestaat uit vier (fulltime deelname) of twee lesdagen (parttime deelname) per week. De deelnemers komen uit alle leeftijdsgroepen en doen mee met de verschillende programmaonderdelen. Docenten als Albert en Michelle van der Heide, Dick Pieterman en Dite Coumou zullen als vaste docenten lesgeven vanuit het Woord en hun ervaringen delen. Ook zullen deelnemers les krijgen van vele gastdocenten als Martin Koornstra, Esther Vosterman, Jan Pool, Erica Duenk en Gerard de Groot.

Voor wie is deze school?
Voor jou; als jij een verlangen hebt om te groeien naar een volwassen leven dichtbij God, als je houdt van krachtig Bijbels onderbouwd onderwijs, als jij wil leren wandelen in een leven dat wordt geleid door de Heilige Geest. We respecteren daarbij ieders achtergrond en focussen ons niet op een kerkelijke kleur. Onze focus is het ontwikkelen van een leven wat is gefundeerd op Gods Woord, vanuit God als een Liefdevolle Vader, door de genade van Jezus, en geleid door de Heilige Geest.

Wat kun je verwachten?
Elke week behandelen we een thema waar je een week lang onderwijs, activatie en bediening ontvangt. Dit gebeurt door verschillende (vaste) docenten en gastbedieningen vanuit Nederland. Naast veel onderwijs zijn er ook veel praktische momenten door outreaches, mission trips, conferenties en events.

Er is ook aandacht voor persoonlijke begeleiding. Want ieder mens is uniek en dat vraagt in vele opzichten om maatwerk. Daarom gaan we met jou een persoonlijk traject aan wat gericht is op jouw persoonlijkheid en jouw roeping, gaven en talenten. Het hele team zal het allerbeste uit je tevoorschijn halen.

Over I AM Loved
I AM Loved heeft al zeven jaar ervaring met het leiden van interkerkelijke Bijbelscholen in de avonden op diverse plaatsen in Nederland. De afgelopen jaren volgden meer dan 1500 mensen een van de scholen. De vele deelnemers hebben ervaren dat hun leven is veranderd en dat ze vanuit een diepere verbinding met God zijn gaan leven. Naast deze Bijbelschool bieden we nog vele andere trainingen en cursussen op het gebied van Bijbels onderwijs.

Open avonden
Er zijn open avonden op 17 mei, 31 mei (via zoom) & 13 juni van 20.00-22.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd voor een open avond. Op deze avond maken we kennis met elkaar, delen we uitgebreider onze visie en kun je rondkijken in het gebouw waar de school gehouden wordt! We maken voor de bijbelschool gebruik van de locatie van het Hervormd Jeugdcentrum De Vijverhof aan de Vijverhof 10 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Meer informatie en inschrijven open avonden: https://iamloved.nl/bijbelschool.

Afbeelding