Afbeelding
Foto:

De Kraaienrun: lopen voor het goede doel

Rijsoord - Voor zaterdag 13 mei staat de vierde editie van de Kraaienrun op de kalender. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er om 10.00 uur de start van de Kleine Kraaienloop. Om 10.45 uur volgt de start van de 10 Kraaien Kilometers en om 11.00 uur de start van de 5 Kraaien Kilometers. Voorinschrijven kan tot en met 12 mei via de website: www.kraaienrun.nl. De opbrengst van de Kraaienrun gaat naar hospice De Cirkel.

Faciliteiten
De Kraaienrun, met start en finish aan de Vlasstraat, maakt dit jaar ook gebruik van elektronische tijdregistratie. Verder zijn voor de deelnemers alle denkbare faciliteiten aanwezig: kleed- en doucheruimte, onder toezicht kosteloos achterlaten van spullen, toiletten plus eet- en drinkposten. Alle deelnemers krijgen een fraaie medaille, terwijl er voor de drie snelste jongens en meisjes, c.q. mannen en vrouwen in elke categorie leuke prijzen beschikbaar zijn.
Voor de volledigheid: In de middaguren kan men genieten van de 25ste editie van de wielerronde De Draai Rond de Kraai.

Startnummer
Het startnummer kan opgehaald worden op woensdag 10 mei (van 19.00-21.00 uur), donderdag 11 mei (van 19.00-21.00 uur) of zaterdag 13 mei (van 09.00-10.30 uur) in de kantine van V.V. Rijsoord. Let op: het startnummer wordt niet opgestuurd.
Parcours
Route 1,7 KM: Vlasstraat, Westpad, Mauritsweg, Vlasstraat (gelijk aan 1 ronde wielerparcours).

Route 5 en 10 KM: Vlasstraat, Mauritsweg, Westpad, Rijksstraatweg, Waaldijk, Rijksstraatweg, Waalweg, Waalbos, Dominee Allendorpstraat, Rijksstraatweg, Westpad richting Jacob van der Laanstraat, Vlasstraat.