Afbeelding

Voorproeven nieuwe theaterseizoen 2023-2024 in Cascade

Kunst en cultuur

Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur! Tijdens de presentatieavond op woensdag 17 mei geven vijf artiesten die binnenkort in Cascade zullen schitteren alvast een voorproefje van hun voorstelling. 

De presentatieavond is een van de leukste en meest gevarieerde theateravonden van het jaar. Vijf verschillende artiesten die in het nieuwe seizoen te bewonderen zijn in Cascade, geven tijdens ‘Voorproeven 2023-2024’ met korte optredens een impressie van hun voorstellingen. Cabaret van Chris Verlaan en Tim Hartog, muziek van gitaarvirtuoos Mart Hillen en een optreden van comedian Silverster Zwaneveld die zorgt voor een fijne opwarmer. Presentator van de avond is cabaretière Annick Boer.

Het nieuwe theaterprogramma 2023-2024 staat vol aanstormende talenten en bekende namen als Najib Amhali, Javier Guzman, Johnny Kraaijkamp & Soy Kroon, Maartje & Kine en Christel de Laat. En de kindervoorstellingen zoals die van Juf Roos en Steven Kazàn of de theaterconcerten van Tim Knol, The Billy Joel Experience en nog vele anderen waar je van kan gaan genieten! Het complete overzicht voor theaterseizoen 2023-2024 is vanaf dinsdag 16 mei te vinden op de website van Cascade.
In dezelfde week wordt tegelijk met weekblad De Brug de nieuwe theaterbrochure bezorgd, en per post verstuurd naar vaste theaterbezoekers buiten Ambacht. Heb je een ticket voor de presentatieavond? Dan heb je vanaf dinsdag 16 mei de eerste keus bij het reserveren van kaartjes, de reguliere kaartverkoop start vrijdag 19 mei, 10.00 uur.

Kom naar ‘Voorproeven 2023-2024’ op woensdag 17 mei, 20.15 uur. Kijk voor meer info en kaarten op de website: www.stichting-cascade.nl.