Naast relaxfauteuils heeft OptiZIT ook relaxbanken in het assortiment.
Naast relaxfauteuils heeft OptiZIT ook relaxbanken in het assortiment. Foto:

Nieuw concept: OptiZIT

H.I.Ambacht - "Goed zitten, ontspannen opstaan" is het credo van OptiZIT, het nieuwe concept dat de broers Arjen & Teunis deze week gelanceerd hebben. Het idee ontstond jaren geleden. ‘’Klanten vroegen of wij naast ergonomische slaapsystemen van Morgana ook goede ergonomische stoelen hadden. Die klanten werden dan naar andere winkels doorgestuurd. We speelden daarom met het idee om hier zelf wat mee te doen. Echt concreet is dat nooit geworden, tot nu’’, aldus Arjen.

Sinds 2019 staan Arjen & Teunis als 3e generatie aan het roer van het bijna 90 jaar bestaande familiebedrijf. Er is veel veranderd binnen het bedrijf dat vele Ambachters en mensen uit de regio geholpen heeft aan een goede nachtrust. In 2020 onderging de begane grond een ware metamorfose en in 2022 volgde de bovenverdieping. Tijdens de voorbereiding van deze laatste verbouwing werd het idee wat al langer sluimerde, concreter. Omdat de inrichting volledig op de schop ging ontstond de mogelijkheid de bovenverdieping zo in te delen dat er ruimte ontstond voor een nieuwe productgroep.

“Omdat we met Morgana slaapsystemen aanbieden die geheel op basis van ergonomie samengesteld zijn, waren we het er snel over eens dat dit voor de nieuwe productgroep ook moest gelden. Het antwoord vonden we bij relaxfauteuils, relaxbanken en sta-op stoelen. Vanwege de vragen van onze klanten naar een comfortabel zitmeubel hoefden wij daar dan ook niet lang over na te denken’’, aldus Teunis. Eind 2021 is besloten om 400 m2 beschikbaar te stellen om, onder het merk OptiZIT, ruim 100 zitplekken te creëren. “Met OptiZIT zijn we, naast slaapsystemen, nu ook gespecialiseerd in het aanbieden van een passende relaxfauteuil, bank of eetkamerstoel. Wanneer we iets doen, dan doen we dat goed. We zijn de grootste Morgana dealer van Nederland en met OptiZIT tevens de grootste aanbieder van ergonomische stoelen in de Drechtsteden’’.

De nieuwste studio van Stressless in Nederland is te vinden bij OptiZIT.
Een moderne relaxfauteuil van Nederlandse bodem.
Op zoek naar een mooie eetkamertafel met goede ergonomische eetkamerstoelen? Bij OptiZIT vind je het.
Naast relaxfauteuils heeft OptiZIT ook relaxbanken in het assortiment.