Afbeelding

IFC wint laatste thuiswedstrijd van het seizoen met afscheid van Karsten van de Velde

Sport

In de laatste thuiswedstrijd van het succesvolle seizoen 22-23 won IFC met de afscheid nemende Karsten van de Velde op doel met 4-0 van Klundert.

Al snel in de wedstrijd was het Yoeri Rombouts die IFC op een voorsprong schoot, waarbij de scheidsrechter na overleg een vlagsignaal wegens buitenspel niet honoreerde. Nog voor het halfuur bereikt was, werd de voorsprong verdubbeld na voorbereidend werk van Oussama el Hajouti en breed leggen door Danny Slingerland was het opnieuw Rombouts die de trekker overhaalde.

Vrij aan het begin van de tweede helft na het door de scheidsrechter negeren van een vlagsignaal konden zowel de trainer van Klundert (direct rood) als de aanvoerder (2x geel) het speelveld verlaten. Een grove defensieve blunder zorgde ervoor, dat Yoeri Rombouts een cadeau kon uitpakken en zo voor een hattrick zorgde 3-0. Met een mooie kopbal uit een voorzet van El Hajouti zorgde Michael Slingerland voor de 4-0 eindstand.

In de blessuretijd kreeg de afscheidnemende en zijn keepershandschoenen aan de wilgen hangende Karsten van de Velde zijn zeer verdiende applaus vervanging.