Tilmann Haberer
Tilmann Haberer Foto: eigendom van de auteur

Boekpresentatie ‘Grenzeloos God’

Lokaal

De Duitse theoloog en schrijver Tilmann Haberer is op donderdag 25 mei te gast in pastoraal centrum De Ark in Hendrik-Ido-Ambacht. Zijn nieuwste boek is door ds Piet van Veldhuizen in het Nederlands vertaald en wordt door uitgeverij Skandalon op de markt gebracht onder de titel ‘Grenzeloos God’. Tijdens deze presentatie wordt het eerste Nederlandse exemplaar van het boek aan de schrijver overhandigd door Jan de Vlieger, oprichter en directeur van uitgeverij Skandalon.

Haberer schreef eerder met twee collega’s het boek ‘God 9.0’ dat eveneens door ds. Piet van Veldhuizen werd vertaald. Beide boeken gaan over het mee-ontwikkelen van ons religieuze wereldbeeld en ons godsbeeld in de opeenvolgende ontwikkelingsfasen van ons bewustzijn – en over de vraag of religieuze gemeenschappen ons remmen in die ontwikkeling, of ons ruimte geven om door te ontwikkelen.

Tilmann Haberer zal op die avond een lezing houden om het boek te introduceren. Hij doet dat in het Engels, met Nederlandse ondertiteling op een scherm. Natuurlijk zijn de boeken Grenzeloos God en God 9.0 op die avond te koop, en Skandalon zorgt voor een ruim gesorteerde boekentafel. Er is ruimte voor gesprek met auteur en vertaler en voor informeel samenzijn. De avond begint om 20:00 uur. De toegang is vrij.

Tilmann Haberer
Foto: eigendom van de auteur

Foto: Uitgeverij 
Skandalon

Afbeelding