Afbeelding
Foto:

Rust en ontspanning op de zondag

H.I.Ambacht - Gemeente Belangen was afgelopen zondag te vinden op het foodtruckfestival TOOST. Wat bij vorige onderhandelingen niet gelukt is, is nu in de Ambachtse politiek toch doorgedrongen. Een belangrijk verkiezingspunt waar wij heel trots op zijn dat dit bereikt is. “Het was prachtig om te zien hoe het dorp op zondag echt tot bloei komt. De zondag is een dag van bezinning maar ook echt een dag van ontspanning en met deze evenementen geeft Hendrik-Ido-Ambacht hier steeds meer uiting aan.

TOOST duurde van donderdag tot en met zondag en is druk bezocht.

“Wij hebben zeer positieve verhalen gehoord van de bezoekers. Op de zondag hoeven de (meeste) inwoners zich niet druk te maken over werk of sport voor de kinderen. En als je dan in eigen dorp heerlijk kunt recreëren is een groot genot. ”

Goed voorbeeld doet volgen
“Dit evenement heeft bewezen dat de zondagsrust en ontspanning op de zondag hand in hand kunnen met elkaar en het evenement proefde naar meer!

“Dus wij verwachten dat organisatoren van evenementen hier dankbaar gebruik van maken en dit voorbeeld volgen”. De combinatie van verschillende foodtrucks gaf een ruime verscheidenheid van eten en drinken, van vegetarisch tot een ruime keuze voor de vleesliefhebber.

De kinderen konden kijken bij het mini-circus, poppenspeler, schminken en knutselen in de crea-hoek.

“Het enige wat gemist werd was een springkussen en er zouden iets meer tafels en stoelen mogen staan.”