Beste redactie... Bedankt!

Menig oud-voetballer of voetbalfan zal met plezier de stukjes in deze krant lezen, die geschreven zijn door Henk Sterkenburg onder het kopje “Voetbal Archief Regio”. Kinderen en kleinkinderen zullen vol trots die voetbalverhalen over hun vaders of opa’s lezen, die voor hen de voetballegendes van vroeger zijn.

Zo ook mijn moeder, mijn zusje en ik en onze kinderen. Al meermalen is er in die rubriek geschreven over onze vader en opa, Wim Schipper. De berichten gaan over zijn tijd bij Pelikaan en RVVH en wat zou hij dat een eer gevonden hebben als hij die zelf nog zou hebben kunnen lezen.
Hoe bescheiden hij was over wat hij op het voetbalveld presteerde, hoe trots zou hij zijn geweest om met deze berichten in de krant te mogen staan!

Helaas moeten wij hem al een aantal jaar missen, en daarom vinden wij het extra bijzonder om terug te kijken naar die tijd en te lezen over de wereldtijd die niet alleen hij, maar alle oud-voetballers waarover geschreven wordt, hebben meegemaakt toen zij nog fanatiek voetbalden en doelpunten scoorden voor hun team! 

Wij, en met ons vele anderen, dat weet ik zeker, zijn dan ook erg blij met deze mooie artikelen en we wilden jullie daar toch eens even voor bedanken. 

Bij deze dus... heel erg bedankt, het wordt zeer zeker gewaardeerd! 

Renata Schipper
(ZWIJNDRECHT/BERKEL EN RODENRIJS)