Afbeelding
Foto: door M. Hoekstra

Sonja Grinwis signeert bij Boekhandel Hyperion de Plantage

Zwijndrecht - Sonja Grinwis heeft ruim 26 jaar in Zwijndrecht gewoond en komt zaterdag 11 maart vanaf 14.00 uur bij de start van de boekenweek haar debuutroman ' De val van Gorka' signeren bij Boekhandel de Plantage in winkelcentrum Zwijndrecht.

Volgens de auteur past haar roman 'De val van Gorka' perfect bij het thema van de boekenweek. Als er één personage is dat denkt 'Ik ben alles' dan is het Gorka wel. Gorka is een fantastisch fotograaf daar twijfelt niemand aan. Als winnaar van de prestigieuze Photographer of the year award stijgt zijn populariteit ongekend. Helaas groeit zijn ego vele malen sneller en lijkt elke vorm van fatsoen als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

De val van Gorka is een actuele roman die gaat over het (niet kunnen) omgaan met succes. Het gaat over grensoverschrijdend gedrag, over cancelculture en over de macht van Social media hierin. Het is een verhaal dat naadloos aansluit bij de actualiteit.

In Nederland ben je onschuldig totdat het tegendeel is bewezen. Voor de wet is dat gelukkig nog altijd de realiteit maar met de komst van internet en Social media is de publieke opinie een stuk minder genuanceerd.

Dit boek laat zien hoe ongemerkt een ziekelijke zucht naar macht en aandacht ontstaat waardoor iemand totaal kan ontsporen en hoe snel iemand helemaal kapot gemaakt kan worden of dat nu terecht is of niet.

Het is mijn debuutroman die inmiddels al meerdere positieve reacties heeft opgeleverd.?Ik ben Sonja Grinwis, tegenwoordig woonachtig in Zevenbergen maar geboren in Rotterdam.?Ik schrijf met compassie en hoop middels een mooi verhaal mensen aan het denken te zetten.

De val van Gorka is een roman over vergeving, over nieuwe kansen en vooral over liefde want liefde overwint alles.

Foto: door M. Hoekstra

Afbeelding