Afbeelding
Foto: Laurens Kamerkoor

Zangworkshop voor mannen op 14 maart

Zwijndrecht - Het Laurens Kamerkoor nodigt bassen, baritons en tenoren uit de regio uit voor een boeiende zangworkshop op dinsdagavond 14 maart van 19.45 tot 22.00 uur. Ontwikkel je zangtechniek, klankkleur en intonatie tijdens deze avond onder leiding van zanger en zangpedagoog Pieter van Breugel. 

De heren van het Laurens Kamerkoor doen ook mee, dus dit is meteen een leuke kans om onze zangers te leren kennen. Uiteraard is het mogelijk om ook een keer aan te sluiten bij een koorrepetitie. De komende weken staan in het teken van onze reis naar York, waar we tijdens het eerste weekend van juni op zaterdag en zondag de koorzang zullen verzorgen tijdens de kerkdiensten in de imposante kathedraal. Er is nog plaats bij de bassen en tenoren, dus wie weet reis je op 1 juni wel met ons mee naar Engeland.

Tijdens de workshop wordt o.a. gewerkt aan ‘Die nacht’ van Schubert en ‘Verbum Caro’ van Orlando di Lasso. Als je je van tevoren aanmeldt dan zorgen wij dat je de bladmuziek ontvangt zodat je je kunt voorbereiden. Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze workshop. De workshop vindt plaats in de Develhof aan de Laan van Nederhoven 21 in Zwijndrecht 

Aanmelden kan via:
info@laurenskamerkoor.nl

Meer informatie over het koor:
www.laurenskamerkoor.nl of volg het koor op Faccebook of Instagram