Afbeelding
Foto:

Een avond met muziek en twirl door Celebration!

Zwijndrecht - De muziek- en twirlvereniging Celebration verzorgt op zaterdag 18 maart weer een avond vol muziek en twirl in Panoord, Groot Karreveld 10 in Zwijndrecht.

Vorig jaar heeft de vereniging voor het eerst deze avond georganiseerd in het gebouw van Scouting Panoord op het sportcomplex Bakestein. Ook deze keer zal het gebouw weer bol staan van muziek en twirl. De avond wordt geopend door alle onderdelen van de vereniging, waarna een afwisselend programma met muziek en show de avond zullen vullen tot ongeveer 21.30 uur. Zo treedt de drumfanfare op met onder andere muziek van Queen, melodieën uit De Efteling, het alom bekende Non, Non Rien N’a Changé, men sluit de avond af met Sweet Caroline. Ook de slagwerkers zullen deze avond verschillende nummers ten gehore brengen. De dames van de twirl zijn uiteraard ook weer actief en zullen vol enthousiasme laten zien wat ze allemaal met hun batons kunnen doen.

Al met al een afwisselende avond met muziek en show om gezellig met het hele gezin naar toe te komen. Deze avond is voor iedereen toegankelijk, de toegang is namelijk gratis. Ook als je ideeën hebt om een muziekinstrument te gaan bespelen of dat je kind opzoek is naar een leuke hobby, zoals het twirlen. Kom gerust eens kijken. De zaal gaat open om 19.00 uur, de avond begint om 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter Wim Zoutewelle 06-28397710.

Afbeelding