Afbeelding
Foto:

Waarom D.V. 15 maart uw stem uitbrengen op lijst 8 SGP?

Regio - Onze slogan is: Sociaal, Gedreven, Principieel.

Sociaal: Voor gezinnen met een minimuminkomen en zonder eigen vermogen, moet het kwijtscheldingsbeleid in stand worden gehouden.
Gedreven: De SGP zet zich in voor een vaste koers en goed rentmeesterschap. Dat houdt in betaalbaar, duurzaam en toekomstbestendig dijk-, weg-, en waterbeheer.
Principieel: De SGP is tegen een 7x24-uurs economie en wil niet noodzakelijke werkzaamheden op zondagen voorkomen.

In ons Waterschap richten steeds meer partijen zich op natuurbehoud en biodiversiteit, naar onze mening soms ten koste van de veiligheid. De SGP vindt dat het Waterschap zich moet blijven richten op zijn kerntaken. De veiligheid door sterke dijken, door maatregelen tegen piekbuien in steden en op het platteland en door onze waterzuiveringen up-to-date te houden. Dat willen we de komende periode bereiken door een sterk bestuur te vormen en een zuinig beleid te voeren.  

U kunt ons daarbij helpen door uw stem uit te brengen op onderstaande personen op lijst 8 SGP:

Wim de Jong – Hendrik-Ido-Ambacht
Bert Staat – Dordrecht
Thijs Visser – Middelharnis
Albert Jan van den Berg - Ridderkerk

Het Waterschap Hollandse Delta beheert in Zuidholland vijf regio’s te weten IJsselmonde, Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Rozenburg, Eiland van Dordrecht en Goeree-Overflakkee.  De missie van WSHD luidt: Waterschap Hollandse Delta beschermt de Zuid-Hollandse Eilanden tegen wateroverlast, beheert het oppervlaktewater, zuivert het afvalwater, beheert de (vaar)wegen en levert een actieve bijdrage aan de ruimtelijke invulling van zijn gebied (afgekort).