Afbeelding

NL doet en Jantje Beton bij Scouting Ooievaarsgroep Heerjansdam

Lokaal

Afgelopen weekend was het tijd voor NLdoet, het landelijk evenement van de Oranjestichting. Wat kregen we veel hulp in en rond het clubhuis. En wat zijn we er blij mee! We hebben voor een deel het onderhoud aan de tuin kunnen doen. Ook heeft de wethouder Ronald van der Meij geholpen met snoeien.

Er zijn wel 2 karren vol groen afval weg gebracht. Wow, zonder hulp hadden we dit nooit zo ver af kunnen krijgen.

Ook hebben we als scouting gelopen voor Jantje Beton. Voor kinderen die door deze opbrengst buiten kunnen spelen, maar ook is er opbrengst voor de Ooievaarsgroep.

Wat was het leuk om zo langs de deuren te gaan en voor zo’n goed doel geld op te halen.

We hadden voor alle kinderen altijd collectebussen... maar er is een groei in de leden bij ons op de scouting en we hadden dit keer te weinig collectebussen. Gelijk een oproepje hiervoor ; als u nog collectebussen thuis heeft, of u wilt ons een bus doneren... we kunnen ze heel goed gebruiken zodat we volgend jaar wel voor iedereen een collectebus hebben.

Toen we terug kwamen op het clubhuis stond er voor ons een lekker kopje tomaten- en kippensoep met een lekkere boterham. Terwijl wij zaten te eten werd het geld geteld.

We weten nog niet hoeveel er is opgehaald, maar we zijn blij met alles wat er opgehaald hebben. We willen de Heerjansdammers en mensen die online hebben gegeven hartelijk bedanken.

Heeft u ons gemist.... de online collectebus is nog open:
www.jantjebeton.digicollect.nl/
scouting-ooievaarsgroep-2

Scouting Ooievaarsgroep groeit als nooit tevoren en is op zoek naar vrijwilligers die ons leidingteam willen komen versterken. Heb je interesse dan horen we graag van je via bestuur@ooievaarsgroep.nl of telefonisch bij onze voorzitter Alex van Hengel 0645768914.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding