COV Con Amore Zwijndrecht - slotconcert

Zwijndrecht - COV Con Amore in Zwijndrecht zal op zaterdagmiddag 15 april 2023 om 16:00 uur haar slotconcert ten gehore brengen. Con Amore, dat 43 jaar lang zowel qua koorzang als op het sociale vlak ijzersterk was, gaat na bovengenoemde datum genieten van een welverdiend pensioen. Dat doet het koor niet zonder op een waardige manier afscheid te nemen van haar trouwe concertbezoekers.

Con Amore wil nog één keer schitteren tijdens een feestelijk concert, met als hoogtepunt de Krönungsmesse van Mozart. Er staat nog meer Mozart op het programma en ook het Gloria van Vivaldi. De koorzang zal feestelijk worden omlijst door een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld orkest en door een viertal zeer getalenteerde zangsolisten. De muzikale leiding berust bij dirigente Oksana Kryuchkova.

Zaterdag 15 april 2023, 16:00 uur Develhofkerk. Toegang € 10,00 p.p.

Wij zijn blij en vereerd met de muzikale inbreng van alle musici die aan ons slotconcert meewerken. We lichten er één uit: De Nederlands/Turkse violist Kaya Gür is een inmiddels professioneel jong talent. Hij is bekend van televisie-optredens en als winnaar van diverse nationale en internationale concoursen. Kaya zal tijdens bovengenoemd concert concertmeester zijn. Behalve dat gaat hij het Zwijndrechtse publiek trakteren op twee schitterende viool-solostukken.