Afbeelding
Foto: Picasa

Tennisvereniging “Heer Jan” biedt zomeruitdaging voor voetballers, hockeyers, jong en oud

Sport

Heer Jan biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen spelen en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3,4 of 5 maanden (mei t/m september) waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast bieden we minimaal 1 tennisles/clinic onder begeleiding van een gecertificeerde trainer of ervaren tennisspeler en kunnen zij mee doen aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport en willen ontdekken of tennis wat voor hen is. 

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Krijna Robbe van de ledenadministratie 078-6771181 of via e-mail ledenadministratie@tvheerjan.nl

Afbeelding