Het podium, waar diverse optredens werden gehouden op het Raadhuisplein. Foto: Winsser Visuals
Het podium, waar diverse optredens werden gehouden op het Raadhuisplein. Foto: Winsser Visuals Foto: Shane Winsser

Koningsdag Zwijndrecht

Zwijndrecht - Koningsdag in Zwijndrecht was een geslaagd succes! De stichting Koningsfeesten Zwijndrecht had een mooi programma georganiseerd, waar vele inwoners van Zwijndrecht en omstreken op af zijn gekomen. 

De traditionele oranje braderie stond op de Burgemeester de Bruïnelaan met daaromheen in de aangrenzende straten van het Julianadorp de bekende kleedjesmarkt. Beide waren zeer druk bezocht en het was schuifelen door de straten.

Op het Raadhuisplein stond de kermis met daarachter het podium, waar diverse optredens werden gehouden. Zo begonnen we met de band Paul Chevrolet en the Cadillacs, gevolgd door de band Het Dijkt. Daarna gingen we over naar Jan van Est, José Sep, Alex en als afsluiter DJ Karim. Zowel de kermis als het podium werden zeer druk bezocht en de sfeer was gemoedelijk.

Het kinderfeest in de Emmastraat, op het schoolplein van het voormalige Toermanlijn, was een succes. Het werd goed bezocht en vele wilde op de foto met Pikachu of speelde op de diverse springkussens.

De organisatie en haar vrijwilligers kijken terug op een geslaagde Koningsdag en willen alle inwoners en donateurs bedanken om dit tot een succes te maken.

Wilt u ook meehelpen aan de stichting Koningsfeesten Zwijndrecht? Word dan vrijwilliger! Niks moet, alles kan.

Tekst: Marc Slagter
Foto's: Winsser Visuals

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding