Afbeelding
Foto:

Estee Moise treedt op bij BOVEN. Live.

H.I.Ambacht - Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Zondagmiddag 14 mei treedt de jonge en talentvolle Estée Moïse op in Cascade. 

Estée Moïse is een 19-jarige singer-songwriter uit Zwijndrecht, die op dit moment hard aan de weg timmert. Eind vorig jaar heeft ze haar eerste single 'De Sprinter' uitgebracht. Dit liedje gaat over een liefdesrelatie, op papier gekomen tijdens het reizen met het openbaar vervoer in de Sprinter.

Estée haalde haar inspiratie uit de diverse muziekgenres van haar opa, die ze vanaf kinds af aan meekreeg. De onderwerpen die zij tijdens het schrijven aan bod brengt, zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit haar eigen belevingswereld en eigen ervaringen. Voor dit jaar en komend jaar ligt er veel nieuwe muziek klaar om uit te brengen en zal er een EP volgen. Bij BOVEN.Live geeft ze hier een preview van en ook mooie covers ontbreken tijdens deze middag niet.

Speciaal op deze Moederdag zorgt Estée voor een sfeervolle, muzikale zondagmiddag vol heerlijke muziek. Uiteraard is er alle gelegenheid voor een lekker hapje en drankje. Zondag 14 mei, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te bestellen via de website
www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Afbeelding