Afbeelding

Meidenteam kindcentrum Impuls behaalt de 2e plaats bij regiofinales schoolvoetbal

Sport

Het meidenteam van kindcentrum Impuls (onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs) heeft een opmerkelijke prestatie geleverd door de 2e plaats te behalen bij de regiofinales van het schoolvoetbal. Het team heeft een indrukwekkende reeks wedstrijden gespeeld, waarvan er slechts één werd verloren.

Op woensdag 17 mei nam het meidenteam van groep 7 en groep 8 van kindcentrum Impuls deel aan de regiofinales van het schoolvoetbaltoernooi, waar ze met passie, inzet en teamwork streden tegen andere getalenteerde teams uit de regio. Onder leiding van hun enthousiaste coach meester Ed Voetée en aanvoerder en topscorer Anne de Koning, lieten de meiden zien dat ze over vaardigheden, doorzettingsvermogen en een sterke teamgeest beschikken.

Het toernooi bood een spannende strijd tussen de deelnemende teams. De meiden van kindcentrum Impuls maakten indruk met hun solide verdediging, doelgerichtheid en technische vaardigheden. De toeschouwers genoten van hun tactische spel en positieve houding op het veld.

Meester Ed is trots op de meiden en feliciteert hen met hun geweldige prestatie: “Onze meiden hebben laten zien dat ze niet alleen in de klas uitblinken, maar ook op het voetbalveld. Ze hebben hard gewerkt, elkaar gesteund en een geweldig niveau van teamwork laten zien. We zijn trots op hun prestatie en blij dat ze kindcentrum Impuls zo goed hebben vertegenwoordigd.”

Het succes van het meidenteam van kindcentrum Impuls is het resultaat van hun toewijding, training en teamwork. De spelers hebben vele uren besteed aan trainen en hebben zelfs hun schoolreis moeten annuleren. Zij hebben zichzelf echt overtroffen tijdens de regiofinales. 

Kindcentrum Impuls wil graag de ouders en andere supporters bedanken voor hun steun en aanmoediging gedurende het hele toernooi!

Afbeelding
Afbeelding