Home » Uitgeverij

Uitgeverij

Nieuws- en advertentieblad ‘De Brug’ verschijnt al ruim 40 jaar wekelijks in twee edities in Hendrik-Ido-Ambacht / Oostendam / Rijsoord (oplage 14.775 ex.) en in Zwijndrecht / Heerjansdam (oplage 20.575 ex.) Weekblad ‘De Brug’ is het best gelezen nieuwsblad in het verspreidingsgebied, waar zowel bewoners als instellingen en bedrijven veel waarde aan hechten.

“In De Brug staat u goed!”

Het is een belangrijk medium om in te adverteren en biedt veel verenigingen en organisaties de mogelijkheid hun informatie te presenteren aan de lezers.

Xebius Media Groep

Een professionele uitstraling berust op een goed concept, maar vervolgens moet dit wel op een vakkundige manier worden uitgewerkt. Dat kan een nieuw logo zijn, maar ook een complete huisstijl die moet worden doorgevoerd in uw brochures, op visitekaartjes en briefpapier. De kwaliteit van een goede opmaak zie je terug in het eindresultaat.

“Altijd iets bijzonders!”

Voor het uitbesteden van al uw communicatie-uitingen kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om hoogwaardig drukwerk, het ontwikkelen van een complete advertentiecampagne of het bouwen van een informatieve website; we staan altijd garant voor een snelle en kwalitatief hoogstaande uitvoering.

Weekblad De Brug is een uitgave van: Xebius Media Groep

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.