Vorig jaar was het gezellig druk in en rond Het Badhuis
Vorig jaar was het gezellig druk in en rond Het Badhuis Foto: Gerben Bremmer

Hamburgers en Loterij

Lokaal

Op 27 april - Koningsdag - is Het Badhuis de hele dag open. Bezoekers van de braderie aan de Bruïnelaan en de kleedjesmarkt in de aangrenzende straten zijn van harte welkom om langs te komen. Kom jij ook gezellig langs en wat eten en drinken? Of beproef je geluk bij het Rad van Avontuur. Er zijn prachtige prijzen beschikbaar gesteld door vele sponsors. De hoofdprijs: een damesfiets t.w.v. € 700,00 is beschikbaar gesteld door de Fietsen van Ambacht.

Beroemde hamburgers en Rad van Avontuur
We starten ’s morgens om 10.00 uur, Het Badhuis is open voor de koffie-inloop en we kijken met elkaar naar de koninklijke familie op TV. Ook Fred is aanwezig in Het Badhuis, hij toont zijn tekeningen en gaat ook gezellig zitten tekenen. Maak gebruik van de mogelijkheid, de kunstenaar op zijn vingers te kijken…
Buiten is er vanaf 11.00 uur in de kraam van alles te koop: de beroemde Badhuis hamburgers, overheerlijke puddingbroodjes, chips en frisdrank.

Voor de kinderen staat de hele dag het springkussen klaar. Het toilet kan gebruikt worden voor 50 cent en ‘s middags zijn er prachtige prijzen te winnen bij het Rad van Avontuur. Tussen 13.00 en 15.00 uur draaien we ca. 8 rondes. Bij deze rondes zijn prachtige prijzen te winnen. Per ronde kost een lot € 1,00. Tijdens de speciale kidsronde, kost een lot
€ 0,50. Voor elke ronde heeft u de mogelijkheid om lootjes te kopen en vervolgens stijgt de spanning als er aan het rad gedraaid wordt. Welke prijs valt op welk lotnummer?

Dit jaar hebben we een extra laatste ronde met grote prijzen. Hiervoor worden de loten op Koningsdag en in de voorverkoop verkocht. Je kunt deze nu al kopen in Het Badhuis. Kom langs en vraag ernaar. De hoofdprijs van deze ronde is een prachtige fiets, beschikbaar gesteld door de Fietsen van Ambacht. Daarnaast zijn er in deze ronde nog meer mooie prijzen te winnen als een kasjmier wollen hoofdkussen en een dinerbon voor twee personen. De lootjes voor deze ronde kosten € 2,50 en iedereen kan nu dus meedoen, ook als je niet aanwezig kunt zijn op Koningsdag. 

We kijken uit naar een prachtige koningsdag in Zwijndrecht. Het Badhuis staat aan de Prins Hendrikstraat 2. Wil je meer info over Het Badhuis of heb je vragen, bel dan naar 078 78 50 503 of kijken op hetbadhuis-zwijndrecht.nl en volg ons op facebook en instagram.