Koningsdag in Het Badhuis
Koningsdag in Het Badhuis Gerben Bremmer

Koningsdag in het Badhuis

Lokaal

Op 27 april - Koningsdag - is Het Badhuis de hele dag open. Bezoekers van de braderie aan de Bruïnelaan en de kleedjesmarkt in de aangrenzende straten zijn van harte welkom om langs te komen. Kom jij ook langs gezellig wat eten en drinken? Of beproef je geluk bij het Rad van Avontuur en de loterij. Er zijn prachtige prijzen beschikbaar gesteld door vele sponsors. De hoofdprijs: een damesfiets t.w.v. € 700,00 is beschikbaar gesteld door de Fietsen van Ambacht.

Beroemde hamburgers en Rad van Avontuur
We starten ’s morgens om 10.00 uur, Het Badhuis is open voor koffie, thee en een tompouce en we kijken met elkaar naar de koninklijke familie op TV. Ook Fred is aanwezig in Het Badhuis, hij toont zijn tekeningen en ook zijn er tekeningen van de deelnemers van de tekencursus te bewonderen. Misschien is een tekencursus ook wel iets voor u, of laat u informeren of de andere activiteiten in Het Badhuis.

Buiten is er vanaf 11.00 uur in de kraam van alles te koop: de beroemde Badhuis hamburgers, vers geperst sinaasappelsap, overheerlijke puddingbroodjes, frisdrank en fruit. 

Voor de kinderen staan de hele dag het springkussen en diverse spelletjes klaar. Het toilet kan gebruikt worden voor 50 cent en terwijl u wacht of lekker aan het eten bent, starten we vanaf 11.00 uur met het Rad van Avontuur. 

De 1e ronde verkopen we lootjes voor 1 euro - 2e ronde lootjes voor de kids 50 cent - 3e tot 6e ronde lootjes voor 1 euro. Bij het Rad zijn leuke en lekkere prijzen te winnen, denk aan een fruitpakket, een bon voor een gratis hamburger of puddingbroodje, een bon van bakker Voordijk of bakker van der Spoel, een bon van Kaasbest en nog veel meer bonnen en kadootjes.

Na de laatste ronde trekken we de nummers voor de prachtige prijzen in de loterij, hierbij zijn naast veel kleine prijzen ook meerdere grote prijzen te winnen, nl. 2x een bon voor massage van Massagepraktijk Venster, een kasjmieren wollen hoofdkussen en natuurlijk als laatste de prachtige nieuwe damesfiets. Lootjes voor de loterij zijn in Het Badhuis al te koop in de voorverkoop à € 2,50 per stuk. De trekking zal plaatsvinden rond 13.00/13.30 uur.