Afbeelding

Kerstdiner Zonnebloem Zwijndrecht

Algemeen

In mei 2018 vond de grote Clubkas actie plaats van de Rabobank. De Zonnebloem afdeling Zwijndrecht werd daar bedacht met een prachtig geldbedrag. Dit bedrag was bestemd om daarmee een Kerstdiner te organiseren in een restaurant voor gasten en vrijwilligers van de afdeling.

Alle gasten en vrijwilligers kregen een uitnodiging voor een diner in het ARA hotel op woensdag 20 december. Daar werd verheugd op gereageerd en bijna moest er worden geloot maar gelukkig was er voor iedereen die zich had aangemeld een plaatsje. De meeste gasten werden door de Drechthopper en/of de Seniorbus keurig afgeleverd voor de deur. Daar werden ze opgewacht door de vrijwilligers van de Zonnebloem die hen naar het prachtig in kerstsfeer versierde restaurand begeleiden. Als snel was er een gezellige geanimeerde stemming. Op de tafels stonden mooie menukaarten met het logo van de Zonnebloem.

Een heerlijk 4-gangen diner volgde. Er werd gezellig gebabbeld en ondertussen werd er gesmuld van al het leukkers. Na het toetje was er nog koggie of thee met wat lekkers. En helaas ook aan zo'n leuke middag komt een einde en keerde een ieder moe maar voldaan huiswaarts. We kunnen terugkijken op een heel geslaagde middag. Wij bedanken de Rabobank voor de mooie gift, personeel en directie van het ARA Hotel voor de gastvrijheid. Vanaf deze plaats wensen wij ook iedereen Fijne Feestdagen en een gezond, gelukkig en voorspoedig 2019.

Zonnebloem afd. Zwijndrecht