Rubriek: Warme wensen

Gezellig een ‘bakkie doen’ voor de verjaardag van je ouders, trouwdag van opa en oma, jubileum van een collega of geboorte is niet vanzelfsprekend in coronatijd. Weekblad De Brug heeft daarom een nieuwe rubriek in het leven geroepen: ‘Warme Wensen’.

Ken je iemand die binnenkort jarig is, geslaagd is, een jubileum beleeft of iets anders te vieren heeft? Wil je iemand een hart onder de riem steken, of bedanken? Plaats dan een warme wens in onze nieuwe rubriek.


FormaatPrijs
Formaat 1130 x 95 mm€ 40,00
Formaat 263 x 95 mm€ 25,00

Aanleveren Warme Wensen
De warme wensen worden in Weekblad De Brug, Editie Hendrik-Ido-Ambacht, Oostendam, Rijsoord of Editie Zwijndrecht, Heerjansdam gepubliceerd. Hoe gaat deze nieuwe rubriek in zijn werk? Stuur een e-mail naar adverteren@weekbladdebrug.nl. Vermeld en voeg bij in je e-mail:
• Het gekozen formaat
• Tekst voor het Warme Wens-blokje
• Eén of twee foto’s
• Voorkeur voor opmaak
• In welke editie van Weekblad De Brug de Warme Wens moet worden gepubliceerd

Wij zorgen voor het ontwerp. Op basis van bovenstaande tarieven, kun je maximaal twee wijzigingen doorgeven. Wanneer het ontwerp is goedgekeurd, sturen we een betalingsverzoek. Aanleveren: uiterlijk maandag. Dan staat jouw Warme Wens de woensdag daarna in onze rubriek!

*Deze rubriek is uitsluitend bestemd voor particulieren. Zakelijke advertenties en/of officiële familieberichten zijn uitgesloten.