Afbeelding

Ook de NVM-makelaar beweegt mee in deze roerige tijd

Algemeen

Nolten Makelaardij is steeds op zoek naar kansen vertelt NVM Makelaar Francis Nolten. In de jaren dat we actief zijn, is ons kantoor continu bezig om toegevoegde waarde te bieden voor onze relaties. Of het nu gaat om een hoge(re) opbrengst bij verkoop en een korte looptijd, een NWWI-taxatie die naadloos aansluit bij aankoop of verbouwing of de juiste aanpak om van een ‘gefrustreerde’ woningzoeker die telkens achter het net vist een trotse huizenkoper te maken, we gaan altijd voor goud.

In de roerige tijd waarin we ons als maatschappij bevinden, willen we niet ‘bij de pakken neerzitten’. Iedereen wil lagere maandlasten, vervolgt Francis. Vooral nu zetten we alles in om dit voor onze bestaande en nieuwe relaties te bewerkstelligen. Het Coronavirus beperkt het persoonlijk contact. Er heerst veel ongerustheid en we merken dat er veel vragen zijn rondom de woningmarkt. Onze GRATIS videoconsult biedt uitkomst. Wat kunnen wij voor u betekenen?

De hypotheekrente staat nog steeds historisch laag! Heeft u hier al van geprofiteerd? Nolten Makelaardij maakt een Quickscan van uw woonsituatie. We kunnen in kort tijdsbestek beoordelen of u in aanmerking komt voor lagere maandlasten en of het de moeite loont. Een bezoek aan uw woning is niet direct nodig en het kost u hooguit 15 ‘virtuele’ minuten.

Zonnepanelen kortingsactie: Bent u voornemens uw woning energiezuiniger te maken en lagere energielasten te creëren? Dan is nu het moment om te profiteren van de lage hypotheekrente in combinatie met kortingsactie op zonnepanelen van € 500,00 + btw-teruggave.

(Ver)kopen of uitstellen? De vraag die veel mensen bezighoudt! Als woningexperts kunnen we uw vragen op het gebied van verkoop en/of aankoop adequaat beantwoorden. We houden de woningmarkt nauwlettend in de gaten. Nu kopen of verkopen loont! Ga in gesprek met een van onze specialisten.

Bel Nolten Makelaardij ‘Thuis in Wonen in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht’ op 078-2034030 voor een GRATIS videoconsult.