Afbeelding

Kerkdienst met viering Heilig Avondmaal in de Kijfhoekkerk

Algemeen

In het historische polderkerkje van het buurschap Kijfhoek worden weer kleinschalige kerkdiensten gehouden. Op zondagmiddag 20 september om drie uur (15.00u) is er weer een kerkdienst. Het beloofd een mooie dienst worden onder leiding van Ds. Leo van der Eijk uit Zwijndrecht. Tijdens deze dienst wordt het Heilig Avondmaal gevierd. Een plechtig en waardevol moment tijdens de dienst, waarin we de persoonlijke verbondenheid ervaren met de Schepper van ons mens-zijn. 

De 1½ meter maatregel
Om aan de veiligheidsregels van de overheid te kunnen voldoen mogen wij maximaal 35 bezoekers ontvangen. Graag even aanmelden door te bellen met Joop Wiekeraadt, 06 – 36501396. Per e-mail kan ook dendijk@hetnet.nl Graag voor zaterdagavond 19 september. U wordt in de kerk vriendelijk ontvangen door gastheer Jan van der Net en koster Joop Wiekeraadt wijst u de zitplaats. Door ons allen aan de afspraken te houden kunnen we samen de veiligheid van een ieder garanderen. Bij binnenkomst is er handalcohol. Tijdens de dienst wordt er niet gezongen; de op gereserveerde plaatsen ligt een liedbundel voor u klaar zodat u de ten gehore gebrachte liederen kunt volgen. Huisgenoten mogen naast elkaar zitten, anderen houden 1½ meter afstand. De garderobe is niet in gebruik, weest terughoudend met toiletbezoek.

Rustpunt in het weekend
Op de zondagen wordt door veel bezoekers uit de ruime regio een devote rust ervaren tijdens deze kleinschalige kerkdiensten. Een nieuwe periode in coronatijd om elkaar weer te ontmoeten en te genieten van een mooie traditionele kerkdienst in een idyllische omgeving. Op de eerste en derde zondag van iedere maand bent u om 15.00 uur hartelijk welkom! Er staat een gereserveerde stoel voor u klaar. Bezoek ook de website www.kijfhoekkerk.nl

Afbeelding
Afbeelding

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.