Foto: Arjan van der Vegt; verBeelding B.V.
Foto: Arjan van der Vegt; verBeelding B.V. Foto: Arjan van der; Vegt; Arjan van der Vegt; de verBeelding B.V.

Kom erbij! Online Open Dag Da Vinci College 21 november

Algemeen

Op zaterdag 21 november van 10:00 tot 14.00 uur is de Online Open Dag van het Da Vinci College. Wil je meer weten over een specifieke mbo-opleiding? Er achter komen welke mbo-opleiding bij jou past? In gesprek met studenten, docenten of loopbaanadviseurs? Kennis maken met bedrijven om werken en studeren te combineren? Meld je dan aan voor de Online Open Dag.

Graag hadden we je ‘echt’ ontvangen op onze locaties. Maar jammer genoeg kan dat nu niet. Dus we zetten voor jou online de deuren wagenwijd open. Zo zorgen wij ervoor dat jij op een veilige manier kennis met ons kan maken en de juiste vervolgopleiding vindt.

Wat past bij jou?
Hoe weet je wanneer een school bij jou past? Precies! Als jij je er thuis voelt. Dat vinden we het allerbelangrijkste. We zijn best groot, maar door kleinschalige lesgebouwen, merk je daar niet zo veel van. Wat je wél merkt is dat je leert door te doen; want we werken veel samen met bedrijven en organisaties uit de regio. En bieden we jou de juiste begeleiding bij de dingen die je nodig hebt. Op de momenten dat je het nodig hebt.

Je leert voor een beroep
Het middelbaar beroepsonderwijs is anders dan het vmbo. Je leert in het mbo echt voor een beroep. Daarom werken we nauw samen met bedrijven. Vind je het leuk om naar school te gaan? Of leer je juist liever in de praktijk? Alle twee kan, je kunt voltijd of deeltijd studeren. Bij voltijd studeer je vier tot vijf dagen per week en bij een deeltijdopleiding werk je en daarnaast studeer je 1 dag per week.

Da Vinci College
Het Da Vinci College biedt veel opleidingen aan. Het zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Ook niveau 1 biedt het Da Vinci College aan, dit zijn de startopleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist. Da Vinci College vind je op 18 verschillende locaties, met vestigingen in Dordrecht en Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Oud-Beijerland, Wijk en Aalburg en Zwijndrecht.

Ga naar www.davinci-open.nl en meld je aan.