Afbeelding

Hoera! 12,5 jaar Mondhygienist!

Algemeen

Elea Kooiman-van der Wal is 12,5 jaar mondhygiënist! Zij studeerde in 2008 af aan de Hogeschool Utrecht en deed daar de meest uitgebreide opleiding voor mondhygiënisten. Nadat zij was afgestudeerd heeft zij in verschillende praktijken gewerkt en is zij in 2013 gestart met haar eigen mondhygiënepraktijk in H.I.Ambacht.

Afgelopen jaar is deze praktijk omgezet naar een tandartspraktijk genaamd Mondzorg Ambacht waar inmiddels verschillende disciplines werkzaam zijn zoals tandartsen en assistenten, een parodontoloog en een preventie-assistente.

Elea heeft de opleiding tot specialist parodontologie voor mondhygiënisten gevolgd en kan zodoende zeer gecompliceerde behandelingen uitvoeren.

“Het behandelen van patiënten en het ondernemen is voor mij de ideale combinatie en maakt het werk daardoor ontzettend leuk!” aldus Elea.

Ook buiten werktijd is Elea veel met haar vak bezig, zo schrijft zij artikelen voor het vakblad, geeft zij lezingen en zit zij in de examencommissie voor studenten die de specialisatie-opleiding doen. Binnenkort zal zij ook starten als lid in de commissie zelfstandige mondhygiënisten.

De praktijk neemt zeker nog nieuwe patiënten aan.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.mondzorgambacht.nl

U mag natuurlijk ook bellen: 0787851621